loading
jeres kølepartner
Vi stræber efter kvalitet i alle opgaver

Køleteknik tilegnet pharmaindustrien

Vi tror på, at det kræver fokus, hvis man skal kunne udvikle de bedste køleløsninger til et krævende område som pharmaindustrien. Derfor har vi specialiseret vores organisation til at leve op til pharmaindustriens høje krav til præcision, driftssikkerhed og dokumentation.

Det betyder blandt andet, at vores medarbejdere altid har alle relevante certificeringer, oplæres i sikkert arbejde på GMP-områder og løser alle opgaver med omhu.

Rådgivning om nye teknologier

I får mest ud af jeres køleløsninger, hvis I udnytter de nye teknologier, der forbedrer effektivitet, holdbarhed og funktion. Vi er derfor altid klar til at rådgive jer, både hvis I skal have et helt nyt anlæg, eller hvis I skal have udskiftet dele af jeres nuværende køleløsning.

Vi holder os altid på forkant med teknologiske spring inden for køleteknik, og vi bruger vores erfaring til at rådgive jer til de bedste løsninger til jeres behov. På den måde opnår I energibesparelser, driftssikkerhed og bedre driftsøkonomi.

Oplæring af jeres medarbejdere

Moderne køleteknik er komplekst at arbejde med. Derfor har både vi og vores kunder dygtige medarbejdere ansat, som kan arbejde med kompleks køleteknik i installation og på daglig basis.

For at sikre at I er godt klædt på til den daglige drift, sørger vi altid for, at jeres egen maskinmester oplæres i de nye køleinstallationer, når vi har installeret dem hos jer. Dertil kan I altid kontakte os, hvis der skulle opstå driftsmæssige spørgsmål eller hvis I har behov for support.

Markedets bedste køleløsninger
Samarbejde med kunden

Alle vores køleløsninger er skabt med udgangspunkt i kundens behov, og kunden er med på råd hele vejen.

Certificerede teknikere

Med Pharmacold er du sikret dygtige, certificerede køleteknikere, som skaber velfungerende løsninger.

GMP-sikker køleteknik

Vi har stor erfaring med arbejde på GMP-områder og går altid varsomt frem, når vi installerer eller udfører service.

Ansvar for miljøet

Vi arbejder hver dag på at aktualisere vores klima- og miljøplan, og arbejder aktivt hen mod FN's Verdensmål.

Ansvarlig arbejdsplads

Vi sætter en ære i at være en arbejdsplads med glade og motiverede medarbejdere, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Sikkerhed i dokumentation

Vi ønsker at give vores kunder den højeste kvalitet. Vi dokumenterer derfor altid alt arbejde, vi udfører for jer.

Certificerede teknikere

For altid at kunne levere stabile løsninger med lang levetid, er alle vores teknikere certificerede og uddannede til at arbejde med komplekse køleløsninger inden for pharmaindustrien og på GMP-områder.

Det er jeres sikring for, at vi altid tager vores forholdsregler, når vi træder ind på jeres område, da vi ved, hvor værdifuld jeres produktion er og altid respekterer vigtigheden af produktet.

Dokumentation på arbejdet

Vi dokumenterer alt vores arbejde, så der aldrig er tvivl om, hvad der er udført og hvornår. Det gør det let for både jer og os at se ind i tidligere opgaver, hvis der opstår udfordringer med køleløsningen. Samtidig giver det jer sikkerhed for, at I altid overholder al lovgivning i forbindelse med eftersyn af jeres køleløsninger.

Energieffektive løsninger

Hos Pharmacold ønsker vi at levere klimavenlige køleløsninger. Vi holder løbende dialog med producenter og aktører inden for køleanlæg og varmepumper, og sørger for at være rustet til at tilråde de løsninger, der fungerer mest bæredygtigt målt på energiforbrug.

Vi ser det som et fælles ansvar at udvise omtanke for klimaet. Derfor ønsker vi altid, at kunne rådgive vores kunder til energieffektive køleløsninger, der både mindsker energiforbruget og de samlede driftsomkostninger forbundet med løsningen.

Vi arbejder for bedre miljø

Det er vores mission i Pharmacold proaktivt at udvikle initiativer til at imødekomme miljøets velfærd – både med miljøinitiativer i vores ledelse og hele vores drift og ved altid at stræbe efter at være med til at fremme udviklingen af nye produkter og teknologier.

Vi agter derfor at være en førende virksomhed inden for “miljøledelse” og derigennem bidrage til et sundere globalt miljø. Som en del af dette er vores strategi og mål knyttet til FN’s 17 Verdensmål, hvor vi i vores organisation har valgt at sætte særligt fokus på:

Kvalitet i hele organisationen

Hos Pharmacold arbejder vi hver dag på at blive en stærkere virksomhed, den bedst mulige arbejdsplads og den mest stabile kølepartner for vores kunder. Derfor har vi formuleret en ledelseshåndbog for Pharmacold, som du kan tilgå herunder.

Det siger vores kunder om os